Lang Leve de Liefde: Sanne en Dion twee jaar samen (video)

Lang Leve de Liefde: Sanne en Dion twee jaar samen (video)

Dinsdag 11 juli 2023 om 11:59

Lang Leve de Liefde levert gemiddeld genomen toch niet erg vaak een succesvol setje op, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Zo zijn Sanne de Leeuw van Weenen en Dion den Hollander na hun eerste ontmoeting in LLDL nog altijd samen. Inmiddels twee jaar!

Gekust
De twee kwamen dolverliefd naar buiten lopen uit de villa, er werd zelfs gekust! Ook daarna is het nog dik aan tussen de twee, en gaan ze op verschillende dates. Uiteindelijk wonen ze nu dus samen.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde met Dion en Sanne hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Sanne en Dion twee jaar samen (video) Lang Leve de Liefde levert gemiddeld genomen toch niet erg vaak een succesvol setje op, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Zo zijn Sanne de Leeuw van Weenen en Dion den Hollander na hun eerste ontmoeting in LLDL nog altijd samen. Inmiddels twee jaar! GekustDe twee kwamen dolverliefd naar buiten lopen uit de villa, er werd zelfs gekust! Ook daarna is het nog dik aan tussen de twee, en gaan ze op verschillende dates. Uiteindelijk wonen ze nu dus samen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde met Dion en Sanne hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Wil je mij naakt zien?' Bekijk deze video » Zus van Bert kritisch over Monique waar ze naast zit, 'echt wennen' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's