Breaking: Pieter Omtzigt richt politieke partij Nieuw Sociaal Contract op

Breaking: Pieter Omtzigt richt politieke partij Nieuw Sociaal Contract op

Breaking: <em>Pieter Omtzigt</em> richt politieke partij <em>Nieuw Sociaal Contract</em> op Zie boven Pieter Omtzigt in Hart van Nederland die duidelijk maakte niet bij een 'koehandel' aanwezig te zijn; geen CDA of BoerBurgerBeweging voor hem Pieter Omtzigt houdt het land niet langer in spanning en heeft zondag 20 augustus bekendgemaakt dat hij een nieuwe politieke partij Nieuw Sociaal Contract heeft opgericht. Omtzigt doet dus mee aan de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november. Bekijk hieronder een video op X waarin Pieter Omtzigt uiteenzet waar zijn politieke partij Nieuw Sociaal Contract voor staat. Op X was BBB-voorvrouw Caroline van der Plas één van de eerste politici die Pieter Omtzigt feliciteerde met zijn besluit. Bekijk ook Rutger in De Oranjezomer: "Omtzigt is een beetje je vrouw die elke avond loopt te zeiken..." Bekijk deze video » Zien: Aanval VVD-icoon Henk Kamp op Pieter Omtzigt blijkt vooropgezet plan Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 20 augustus 2023 om 22:52

Zie boven Pieter Omtzigt in Hart van Nederland die duidelijk maakte niet bij een 'koehandel' aanwezig te zijn; geen CDA of BoerBurgerBeweging voor hem

Pieter Omtzigt houdt het land niet langer in spanning en heeft zondag 20 augustus bekendgemaakt dat hij een nieuwe politieke partij Nieuw Sociaal Contract heeft opgericht. Omtzigt doet dus mee aan de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november.

Bekijk hieronder een video op X waarin Pieter Omtzigt uiteenzet waar zijn politieke partij Nieuw Sociaal Contract voor staat.

Op X was BBB-voorvrouw Caroline van der Plas één van de eerste politici die Pieter Omtzigt feliciteerde met zijn besluit.

Actuele video's

Meer actuele video's