Lang Leve de Liefde: is dit liefde op het eerste gezicht? (video)

Lang Leve de Liefde: is dit liefde op het eerste gezicht? (video)

Lang Leve de Liefde: is dit liefde op het eerste gezicht? (video) Wijjo en Dick zijn niet vies van wat aanraking. Wijjo verrast Dick met een onverwachte zoen. Deze valt goed in de smaak. Het besluit om samen te slapen is dan ook geen lastige beslissing voor het duo. Tijdens het ontbijt geeft Dick aan het heel fijn te vinden dat ze samen heel ‘easy’ gaan en hun eigen ritme volgen. Maar of hij echt verliefd gaat worden, dat weet hij nog niet. Heeft Wijjo wel zin in het vrije seksuele leven die Dick graag wilt? Of wilt ze toch echt verliefd worden? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hélène Hendriks toont ouder tongend koppel: 'Kussen jullie nog een beetje?' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Boze Addy van den Krommenacker haalt uit naar media: 'Frustrerend dit' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik heet geen Carmen, en ook geen Carlijn!' Bekijk deze video » Eerste beelden van Date Smakelijk, nieuw datingprogramma van Georgina Verbaan en Patrick Martens Bekijk deze video » Yordi gaat los met karaoke in nieuw seizoen Lang leve de liefde: ‘Tequila! Oh, dit is het?’ Bekijk deze video » Cora over lengte Yordi in Lang Leve de Liefde: 'Niet zoals een normale jongen' (video) Bekijk deze video » Is Dick (Lang Leve de Liefde) de nieuwe Tantra Walter? 'Fijne energie in je hand' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde is terug! Gaat Yordi "ervandoor" met Cora? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Wil Wijjo nou aan zijn duim zuigen!?' Bekijk deze video » Yordi in Lang Leve de Liefde maakt Cora wakker voor het ontbijt: "HALLO!" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wijjo duikt letterlijk op Dick voor een zoen Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 29 augustus 2023 om 20:45

Wijjo en Dick zijn niet vies van wat aanraking. Wijjo verrast Dick met een onverwachte zoen. Deze valt goed in de smaak. Het besluit om samen te slapen is dan ook geen lastige beslissing voor het duo. Tijdens het ontbijt geeft Dick aan het heel fijn te vinden dat ze samen heel ‘easy’ gaan en hun eigen ritme volgen. Maar of hij echt verliefd gaat worden, dat weet hij nog niet. Heeft Wijjo wel zin in het vrije seksuele leven die Dick graag wilt? Of wilt ze toch echt verliefd worden?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's