Heftig: automobiliste komt met schrik vrij als hek haar auto doorboort

Heftig: automobiliste komt met schrik vrij als hek haar auto doorboort

<em>Heftig</em>: automobiliste komt met schrik vrij als hek haar auto doorboort Een automobiliste maakte maandagmiddag een heftig moment mee toen ze wilde parkeren aan de Minister Goselinglaan in Dongen. Het ging helemaal mis toen ze met haar auto tegen een hekwerk botste. Een deel van het hek doorboort haar auto, maar mist haar gelukkig net en de bestuurder komt met de schrik vrij… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Explosie Almere: bekijk de beelden Bekijk deze video » Steekpartij Driehuis nabij school: politie doet onderzoek (video) Bekijk deze video » Maandag weer blokkade A12 door Extinction Rebellion: politie grijpt in Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 11 september 2023 om 16:28

Een automobiliste maakte maandagmiddag een heftig moment mee toen ze wilde parkeren aan de Minister Goselinglaan in Dongen. Het ging helemaal mis toen ze met haar auto tegen een hekwerk botste. Een deel van het hek doorboort haar auto, maar mist haar gelukkig net en de bestuurder komt met de schrik vrij…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's