Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Beter Laat dan Nooit: onder de indruk van Rode Khmer museum

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending Estavana Polman en 'haar mannen' Edwin Rutten, Ad Visser, Frits Barend en Henny Huisman reizen in de tweede aflevering van Beter laat dan nooit nog even door in Zuid-Korea, maar ze reizen ook door naar Cambodja. Alle fragmenten uit deze uitzending Henny Huisman over traditionele kledij Estavana Polman: 'Wanneer ben je uitgerekend?' Bekijk deze video » Bezoek genocide museum Cambodja wordt Henny Huisman te veel (Beter Laat dan Nooit) Bekijk deze video » KledingIn de tweede aflevering waarin de mannen en Estavana Zuid-Korea bezoeken, leren de mannen elkaar nog beter kennen en delen ze unieke ervaringen. Het reisgezelschap neemt in traditionele kleding bij het koninklijk paleis afscheid van Zuid-Korea. Rode KhmerZe reizen door naar de hoofdstad van Cambodja, Phnom Phen, waar ze door een monnik op Cambodjaanse wijze gezegend worden. Ook brengen ze een bezoek aan de beruchte Rode Khmer S21 gevangenis, waar de gruweldaden uit de geschiedenis van de Rode Khmer hard binnenkomt. Bekijk ook Henny Huisman over Beter Laat dan Nooit: 'Heb er weer drie begrafenissen bij' Bekijk deze video » Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Estavana Polman en 'haar mannen' Edwin Rutten, Ad Visser, Frits Barend en Henny Huisman reizen in de tweede aflevering van Beter laat dan nooit nog even door in Zuid-Korea, maar ze reizen ook door naar Cambodja.

Kleding
In de tweede aflevering waarin de mannen en Estavana Zuid-Korea bezoeken, leren de mannen elkaar nog beter kennen en delen ze unieke ervaringen. Het reisgezelschap neemt in traditionele kleding bij het koninklijk paleis afscheid van Zuid-Korea.

Rode Khmer
Ze reizen door naar de hoofdstad van Cambodja, Phnom Phen, waar ze door een monnik op Cambodjaanse wijze gezegend worden. Ook brengen ze een bezoek aan de beruchte Rode Khmer S21 gevangenis, waar de gruweldaden uit de geschiedenis van de Rode Khmer hard binnenkomt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beter Laat Dan Nooit

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV