Zien: Sophie Hermans noemt Jan Paternotte 'hypocriet' na vraag over PVV-samenwerking

Zien: Sophie Hermans noemt Jan Paternotte 'hypocriet' na vraag over PVV-samenwerking

Wednesday 20 September 2023 om 18:48

De VVD heeft de mogelijkheid van een samenwerking met de PVV in een nieuw kabinet opengehouden, zo verklaarde Sophie Hermans na een felle confrontatie met D66-fractievoorzitter Jan Paternotte.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Sophie Hermans</em> noemt <em>Jan Paternotte</em> 'hypocriet' na vraag over <em>PVV-samenwerking</em> De VVD heeft de mogelijkheid van een samenwerking met de PVV in een nieuw kabinet opengehouden, zo verklaarde Sophie Hermans na een felle confrontatie met D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. Tekst gaat verder onder de video. VVD en D66 clashen"We willen eerst zien wat de bespreekpunten en breekpunten zijn. Daarna komt er een uitslag en zien we verder," verklaarde Hermans tijdens het debat met D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. De discussie of de VVD met de PVV moet regeren loopt al jaren. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Avondshow over de ‘powermannen’ van de VVD en Pieter Omtzigt (video) Bekijk deze video » 'Mona Keijzer heeft tuttige bible belt-look & zoals Caroline van der Plas doen we boodschappen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Sophie Hermans noemt Jan Paternotte 'hypocriet' na vraag over PVV-samenwerking

VVD en D66 clashen
"We willen eerst zien wat de bespreekpunten en breekpunten zijn. Daarna komt er een uitslag en zien we verder," verklaarde Hermans tijdens het debat met D66-fractievoorzitter Jan Paternotte. De discussie of de VVD met de PVV moet regeren loopt al jaren.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's