Emotionele hereniging: Meilandjes en Nadège genieten op de dijk in Volendam

Emotionele hereniging: Meilandjes en Nadège genieten op de dijk in Volendam

Vrijdag 29 september 2023 om 14:32

Een bijzondere hereniging voor de Meilandjes: de familie heeft in Nederland hun voormalige schoonmaakster Nadège weer in de armen gesloten.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele hereniging: <em>Meilandjes</em> en <em>Nadège</em> genieten op de dijk in <em>Volendam</em> Een bijzondere hereniging voor de Meilandjes: de familie heeft in Nederland hun voormalige schoonmaakster Nadège weer in de armen gesloten. Tekst gaat verder onder de video. Hereniging met NadègeDeze reünie is enigszins opmerkelijk, want nadat de Meilandjes Frankrijk verlieten, was het contact met Nadège zeer beperkt. In Frankrijk heeft ze een moeilijke tijd doorgemaakt vanwege gezondheidsproblemen, en ook haar hond had het zwaar te verduren. Het lijkt erop dat er nu weer enigszins contact is tussen Nadège en de Meiland-familie. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van Eeden heeft slapeloze nachten om 'wraakboek' over Meilandjes-ruzie Bekijk deze video » Schatige beelden: zo vierden de Meilandjes de tweede verjaardag van Vivé Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?' Bekijk deze video »
Entertainment :

Hereniging met Nadège
Deze reünie is enigszins opmerkelijk, want nadat de Meilandjes Frankrijk verlieten, was het contact met Nadège zeer beperkt. In Frankrijk heeft ze een moeilijke tijd doorgemaakt vanwege gezondheidsproblemen, en ook haar hond had het zwaar te verduren. Het lijkt erop dat er nu weer enigszins contact is tussen Nadège en de Meiland-familie.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's