Impact schietpartij in Erasmus MC: werknemers vertellen hun verhaal (video)

Impact schietpartij in Erasmus MC: werknemers vertellen hun verhaal (video)

Impact <em>schietpartij</em> in <em>Erasmus MC</em>: werknemers vertellen hun verhaal (video) Bij het Erasmus MC heerst een dag na de schietpartij een gelaten sfeer onder de werknemers. Een medewerker ter plaatse meldt dat voor de meeste ziekenhuismedewerkers het werk "gewoon weer doorgaat", hoewel er onderling wel veel zal worden nagepraat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video » Huisarts minister Hugo de Jonge doodgeschoten in Erasmus MC: 'Het is verschrikkelijk' Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 29 september 2023 om 15:11

Bij het Erasmus MC heerst een dag na de schietpartij een gelaten sfeer onder de werknemers. Een medewerker ter plaatse meldt dat voor de meeste ziekenhuismedewerkers het werk "gewoon weer doorgaat", hoewel er onderling wel veel zal worden nagepraat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's