Emotionele Nasrdin Dchar herbeleeft angstig moment The Life Trail bij Humberto

Emotionele Nasrdin Dchar herbeleeft angstig moment The Life Trail bij Humberto

Emotionele Nasrdin Dchar herbeleeft angstig moment <em>The Life Trail</em> bij <em>Humberto</em> In de nieuwe Videoland-serie The Life Trail gaan acht jongeren allemaal een persoonlijke uitdaging aan tijdens een reis in Zwitserland. Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn ook onderdeel van de groep en zij moeten ook de confrontatie aangaan met hun angsten, bijvoorbeeld tijdens het bungeejumpen. Nasrdin herbeleeft bij Humberto dit angstige moment en dat doet hem zichtbaar veel. “Die stem, een soort demonen noem ik ze altijd. Niet alleen hoogtevrees, het zijn angsten.” Bekijk de beelden van Humberto hierboven. The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Je kunt de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Talkshow (@rtltalkshow) Zien: fans in shock door 'extreem gewelddadige' aflevering Mocro Maffia (video) Bekijk deze video » Nasrdin Dchar reageert op complottheorieën over plottwist in Mocro Maffia (video) Bekijk deze video » Zien: The Life Trail met o.a. Nasrdin Dchar, vanaf 6 oktober te zien op Videoland Bekijk deze video »
Vrijdag 6 oktober 2023 om 15:29

In de nieuwe Videoland-serie The Life Trail gaan acht jongeren allemaal een persoonlijke uitdaging aan tijdens een reis in Zwitserland. Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek zijn ook onderdeel van de groep en zij moeten ook de confrontatie aangaan met hun angsten, bijvoorbeeld tijdens het bungeejumpen. Nasrdin herbeleeft bij Humberto dit angstige moment en dat doet hem zichtbaar veel. “Die stem, een soort demonen noem ik ze altijd. Niet alleen hoogtevrees, het zijn angsten.”

Bekijk de beelden van Humberto hierboven. The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Je kunt de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's