Online Criminelen Ontmaskerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Online Criminelen Ontmaskerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Online Criminelen Ontmaskerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending In dit nieuwe misdaadprogramma Online criminelen ontmaskerd komt Marcel van de Ven in actie voor slachtoffers van online criminaliteit. Dit misdaadprogramma is vanaf maandag 23 oktober te zien bij RTL 5. Alle fragmenten uit deze uitzending Online criminelen ontmaskerd start maandag bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Slachtoffers cybercrimeMarcel en zijn team van crimespecialisten gaan op jacht om online misdadigers op te sporen. Ze komen op voor mensen die op internet - of social media - slachtoffer zijn geworden van oplichters, afpersers, online misbruikers en/of andere misdadigers. Marcel van de VenJe kent Marcel wellicht van het programma Hunted, waarin hij samen met zijn team experts op de vlucht geslagen kandidaten probeert op te sporen. Hij heeft veel ervaring als (undercover)politieman en hij werkte bij de Unit Specialistische operaties van de landelijke eenheid. Ook was hij politieonderhandelaar bij bijvoorbeeld gijzelingen, afpersingen en ontvoeringen.
Uitzending :
Online Criminelen Ontmaskerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 23 oktober 2023 om 21:29

In dit nieuwe misdaadprogramma Online criminelen ontmaskerd komt Marcel van de Ven in actie voor slachtoffers van online criminaliteit. Dit misdaadprogramma is vanaf maandag 23 oktober te zien bij RTL 5.

Slachtoffers cybercrime
Marcel en zijn team van crimespecialisten gaan op jacht om online misdadigers op te sporen. Ze komen op voor mensen die op internet - of social media - slachtoffer zijn geworden van oplichters, afpersers, online misbruikers en/of andere misdadigers.

Marcel van de Ven
Je kent Marcel wellicht van het programma Hunted, waarin hij samen met zijn team experts op de vlucht geslagen kandidaten probeert op te sporen. Hij heeft veel ervaring als (undercover)politieman en hij werkte bij de Unit Specialistische operaties van de landelijke eenheid. Ook was hij politieonderhandelaar bij bijvoorbeeld gijzelingen, afpersingen en ontvoeringen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Online criminelen ontmaskerd

Actuele video's

Meer actuele video's