Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag zendt RTL 4 een gloednieuwe aflevering van Bureau Rotterdam uit. Ewout Genemans loopt mee met de politie in Rotterdam en maakt van alles mee. Criminaliteit in RotterdamIn deze reportageserie loopt Genemans een half jaar lang mee met de agenten van de politie in Rotterdam. Hij volgt zes duo’s die hulpdiensten draaien, zowel overdag als in de nachten. De presentator liet eerder al weten dat het gaat om een heftig seizoen, gezien de criminaliteit in de havenstad. Cameraploeg bij Erasmus MCNa de eerste uitzending van Bureau Rotterdam was er gelijk al ophef. Veel kijkers waren zeer ontdaan doordat te zien was dat een hondje door een andere hond werd doodgebeten. Het baasje kreeg veel steunbetuigingen van kijkers. Verder is ook bekend dat de cameraploeg in september aanwezig was bij de schietpartijen in en bij het Erasmus MC, waarbij drie mensen om het leven kwamen. Het is nog niet bekend wat voor beelden van dit incident worden uitgezonden.
Uitzending :
Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 24 oktober 2023 om 22:08

Dinsdag zendt RTL 4 een gloednieuwe aflevering van Bureau Rotterdam uit. Ewout Genemans loopt mee met de politie in Rotterdam en maakt van alles mee.

Criminaliteit in Rotterdam
In deze reportageserie loopt Genemans een half jaar lang mee met de agenten van de politie in Rotterdam. Hij volgt zes duo’s die hulpdiensten draaien, zowel overdag als in de nachten. De presentator liet eerder al weten dat het gaat om een heftig seizoen, gezien de criminaliteit in de havenstad.

Cameraploeg bij Erasmus MC
Na de eerste uitzending van Bureau Rotterdam was er gelijk al ophef. Veel kijkers waren zeer ontdaan doordat te zien was dat een hondje door een andere hond werd doodgebeten. Het baasje kreeg veel steunbetuigingen van kijkers. Verder is ook bekend dat de cameraploeg in september aanwezig was bij de schietpartijen in en bij het Erasmus MC, waarbij drie mensen om het leven kwamen. Het is nog niet bekend wat voor beelden van dit incident worden uitgezonden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bureau Rotterdam

Actuele video's

Meer actuele video's