Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Chateau Meiland breekt maandag 13 november een bijzonder moment aan. Nadege, de Franse huishoudster, is met een goede vriendin naar Nederland afgereisd. En de familie heeft een vol programma om haar in vier dagen tijd kennis te laten maken met Nederland. Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Chateau Meiland: Nadège logeert bij de Meilandjes Bekijk deze video » Nadège bezoekt De Meilandjes: "Wat een toneel", "Ja, ja vriendin? Huichelaars" (video) Bekijk deze video » Meilandjes lachen om pantoffels van Nadège: 'Teken dat ze zich thuis voelt' Bekijk deze video » Nadège in Volendamse klederdracht, bekijk de gezellige Chateau Meiland-beelden Bekijk deze video » Nadège over logeren bij de Meilandjes: "Ik hoop snel terug te komen" (video) Bekijk deze video » Nadege aan beterende handHet is een ontroerend weerzien. Nu Nadege na een ernstige ziekte aan de beterende hand is, durft de familie haar op sleeptouw te nemen. En waar er vroeger vooral 'catastrophe' was te horen, roept Nadege nu bij ieder gebouw 'magnifique'. Noordwijk is de eerste stop, maar ook Amsterdam en Volendam worden aangedaan. Een foto-shoot in traditionele klederdracht mag natuurlijk niet ontbreken. HaringhappenEn wat te denken van al die typisch Hollandse gerechten als de pannenkoek en het folkloristische haringhappen. Worden die net zo gewaardeerd door de Françaises als wij van een goede coq au vin of een croque-monsieur houden? Dacht de familie beroemd te zijn in Nederland, Nadege stoot ze van de troon, als Nederland haar op eigen bodem opnieuw in de armen sluit.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 13 November 2023 om 21:36

In Chateau Meiland breekt maandag 13 november een bijzonder moment aan. Nadege, de Franse huishoudster, is met een goede vriendin naar Nederland afgereisd. En de familie heeft een vol programma om haar in vier dagen tijd kennis te laten maken met Nederland.

Nadege aan beterende hand
Het is een ontroerend weerzien. Nu Nadege na een ernstige ziekte aan de beterende hand is, durft de familie haar op sleeptouw te nemen. En waar er vroeger vooral 'catastrophe' was te horen, roept Nadege nu bij ieder gebouw 'magnifique'. Noordwijk is de eerste stop, maar ook Amsterdam en Volendam worden aangedaan. Een foto-shoot in traditionele klederdracht mag natuurlijk niet ontbreken.

Haringhappen
En wat te denken van al die typisch Hollandse gerechten als de pannenkoek en het folkloristische haringhappen. Worden die net zo gewaardeerd door de Françaises als wij van een goede coq au vin of een croque-monsieur houden? Dacht de familie beroemd te zijn in Nederland, Nadege stoot ze van de troon, als Nederland haar op eigen bodem opnieuw in de armen sluit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's