Caroline van der Plas verwart Rob Jetten met PVV-medewerker (video)

Caroline van der Plas verwart Rob Jetten met PVV-medewerker (video)

Caroline van der Plas verwart Rob Jetten met PVV-medewerker (video) Zaterdag vindt het Debat van het Zuiden plaats met zeven lijsttrekkers vanuit Eindhoven. Caroline van der Plas maakt voorafgaand wat sfeerbeelden, maar kent ze al haar collega's wel? Rob JettenAls Caroline van der Plas in de selfiestand wat sfeerimpressie-beelden maakt voorafgaand aan Het Debat van het Zuiden, haalt ze collega-lijsttrekker Rob Jetten (D66) door de war met 'een medewerker van Geert Wilders', die ook in de video te zien is. Gelukkig kan Jetten er om lachen. Bekijk de video hierboven. 'Hoe kan een rijtjeshuisbewoner uit Deventer, Caroline van der Plas, hét gezicht worden van de BBB?' Bekijk deze video » Johan Derksen noemt Caroline van der Plas 'onnozel wicht' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Emotionele Caroline van der Plas in Vandaag Inside over biografie: 'Alle ellende komt weer terug' Bekijk deze video » Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen Bekijk deze video »
Politiek :
Caroline van der Plas verwart Rob Jetten met PVV-medewerker (video)
Zaterdag 18 november 2023 om 20:51

Zaterdag vindt het Debat van het Zuiden plaats met zeven lijsttrekkers vanuit Eindhoven. Caroline van der Plas maakt voorafgaand wat sfeerbeelden, maar kent ze al haar collega's wel?

Rob Jetten
Als Caroline van der Plas in de selfiestand wat sfeerimpressie-beelden maakt voorafgaand aan Het Debat van het Zuiden, haalt ze collega-lijsttrekker Rob Jetten (D66) door de war met 'een medewerker van Geert Wilders', die ook in de video te zien is. Gelukkig kan Jetten er om lachen.

Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's