Heftige beelden: kindje met voet bekneld in roltrap winkelcentrum Veldhoven

Heftige beelden: kindje met voet bekneld in roltrap winkelcentrum Veldhoven

Woensdag 13 december 2023 om 18:00

Woensdagmiddag raakte een kindje in een winkelcentrum in Veldhoven bekneld met zijn voet in de roltrap. De hulpdiensten moesten ter plaatse komen om het kindje te bevrijden. Hij is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>kindje</em> met voet bekneld in <em>roltrap</em> winkelcentrum <em>Veldhoven</em> Woensdagmiddag raakte een kindje in een winkelcentrum in Veldhoven bekneld met zijn voet in de roltrap. De hulpdiensten moesten ter plaatse komen om het kindje te bevrijden. Hij is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. Toestand kindjeDe toestand van het kindje is onduidelijk. Op beelden is te zien dat meerdere hulpverleners aanwezig waren. Een schoen zit nog vast in de roltrap en het slachtoffertje wordt weggereden op een bed. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tragisch incident in Delft: meerdere doden en zwaargewonde bij auto te water Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Voetganger overlijdt bij treinongeval in Groningen Bekijk deze video » Hart van Nederland: woonwijk Hengelo opgeschrikt door explosie en brand in woning (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Toestand kindje
De toestand van het kindje is onduidelijk. Op beelden is te zien dat meerdere hulpverleners aanwezig waren. Een schoen zit nog vast in de roltrap en het slachtoffertje wordt weggereden op een bed.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's