Andrea heeft genoten van Winter Vol Liefde-avontuur bij Guido: 'Mooie tijd gehad' (video)

Andrea heeft genoten van Winter Vol Liefde-avontuur bij Guido: 'Mooie tijd gehad' (video)

Vrijdag 5 januari om 16:58

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

Andrea heeft genoten van <em>Winter Vol Liefde</em>-avontuur bij Guido: 'Mooie tijd gehad' (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 In het hoge noorden van Zweden is het helaas niets geworden tussen Guido en Andrea. De Winter Vol Liefde-deelneemster blikte in RTL Boulevard terug op haar deelname. Want ondanks dat ze de liefde niet heeft gevonden, heeft ze wel een mooie tijd gehad, zo laat ze weten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde Bekijk deze video » Mike in Winter Vol Liefde: 'Blij dat Edith me niet gezoend heeft' (video) Bekijk deze video » Ronnie Flex adviseert Joshua uit Winter Vol Liefde: 'Speel het cool, doe het wat rustiger aan' Bekijk deze video »
TV :
Andrea heeft genoten van Winter Vol Liefde-avontuur bij Guido: 'Mooie tijd gehad' (video)

In het hoge noorden van Zweden is het helaas niets geworden tussen Guido en Andrea. De Winter Vol Liefde-deelneemster blikte in RTL Boulevard terug op haar deelname. Want ondanks dat ze de liefde niet heeft gevonden, heeft ze wel een mooie tijd gehad, zo laat ze weten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's