Enorme chaos op Schiphol door stillegging treinverkeer!

Enorme chaos op Schiphol door stillegging treinverkeer!

Zaterdag 27 januari om 18:00

Het is de NS weer niet gelukt om de treinen rondom Schiphol te laten rijden. Door een aanrijding is al het treinverkeer rondom de luchthaven stil komen te liggen. De NS heeft bussen ingezet om alle reizigers thuis te krijgen maar de beelden laten grote drukte zien op het busstation van Schiphol.

Minder hard
Er was al veel te doen rondom het treinverkeer bij Schiphol. Eerder deze week werd bekend dat de hogesnelheidstrein tussen Rotterdam en Amsterdam minder snel gaat rijden. Reizigers moeten wel gewoon het extra bedrag voor de hogesnelheidslijn betalen, ondanks dat hij dus niet sneller rijdt.

Bekijk de beelden van de situatie op Schiphol hieronder.

Enorme chaos op <em>Schiphol</em> door stillegging treinverkeer! Het is de NS weer niet gelukt om de treinen rondom Schiphol te laten rijden. Door een aanrijding is al het treinverkeer rondom de luchthaven stil komen te liggen. De NS heeft bussen ingezet om alle reizigers thuis te krijgen maar de beelden laten grote drukte zien op het busstation van Schiphol. Minder hardEr was al veel te doen rondom het treinverkeer bij Schiphol. Eerder deze week werd bekend dat de hogesnelheidstrein tussen Rotterdam en Amsterdam minder snel gaat rijden. Reizigers moeten wel gewoon het extra bedrag voor de hogesnelheidslijn betalen, ondanks dat hij dus niet sneller rijdt. Bekijk de beelden van de situatie op Schiphol hieronder. Bekijk ook Nederlanders uit Gaza geland in Eindhoven: "Dit snijdt iedereen door de ziel" (video) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van All You Need is Love kerstspecial 2023 Bekijk deze video » All You Need is Love: Schipholmedewerkers dansen erop los tijdens kerstspecial 2023 Bekijk deze video » Zien! All You Need Is Love, een kijkje achter de schermen op Schiphol met Robert ten Brink Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's