Deze prinses is in de wolken: "Geen jongen van adel" (video)

Deze prinses is in de wolken: "Geen jongen van adel" (video)

Deze prinses is in de wolken: "Geen jongen van adel" (video) Liefdesnieuws uit royaltyland. Shownieuws laat weten dat er een prinses tot over haar oren verliefd is. Wie zal het zijn? Geen blauw bloedHet is Elisabeth, de kroonprinses van België. Die zou voor het eerst in haar leven verliefd zijn. De 22-jarige troonopvolgster zou haar oog hebben laten vallen op een Britse jongen, die opmerkelijk niet van adel is. Elisabeth studeert met deze jongen. Hij komt uit de buurt van Manchester. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met liefdesnieuws over de Belgische kroonprinses Elisabeth. Bekijk ook RTL Boulevard: prins William bedankt publiek voor steun aan koning Charles en Catherine Bekijk deze video » Millie Bobby Brown in Damsel, bekijk de trailer hier! Bekijk deze video »
Royals :
Zondag 18 februari om 10:49

Liefdesnieuws uit royaltyland. Shownieuws laat weten dat er een prinses tot over haar oren verliefd is. Wie zal het zijn?

Geen blauw bloed
Het is Elisabeth, de kroonprinses van België. Die zou voor het eerst in haar leven verliefd zijn. De 22-jarige troonopvolgster zou haar oog hebben laten vallen op een Britse jongen, die opmerkelijk niet van adel is. Elisabeth studeert met deze jongen. Hij komt uit de buurt van Manchester.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met liefdesnieuws over de Belgische kroonprinses Elisabeth.

Actuele video's

Meer actuele video's