De Oranjezondag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Oranjezondag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Oranjezondag gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na De Oranjewinter en De Oranjezomer kon het niet uitblijven: De Oranjezondag. Vanaf zondag 19 maart kun je op SBS6 wekelijks kijken naar deze talkshow. Alle fragmenten uit deze uitzending Hélène Hendriks vanaf te zien in De Oranjezondag: 'De ideale zondagavond' (video) Bekijk deze video » De Oranjezondag: Bee Gees Forever speelt Nights on Broadway Bekijk deze video » De Oranjezondag: is Pieter Cobelens echt gecanceld bij Vandaag Inside? Bekijk deze video » Europapa gaat voorbij aan Guus Hiddink: 'Heb ik helemaal niks mee' Bekijk deze video » Kijkcijfers De Oranjezondag: hoe deden Hélène Hendriks en Rutger Castricum het? Bekijk deze video » De Oranjezondag: 'week van de lentekriebels' leidt tot ordinaire grap Bekijk deze video » De Oranjezondag met Hélène en Rutger: 'Renze tegenover ons, die kunnen we hebben' Bekijk deze video » Guus Hiddink in gesprek met Noa Vahle: 'De gewone Rus is een aangenaam mens' (video) Bekijk deze video » Wisselende gastenHélène Hendriks kondigde even geleden aan tafel bij de mannen van Vandaag inside aan dat ze de De Oranjezondag zou gaan presenteren. Vanaf vanavond is ze elf zondagen op rij te zien met deze talkshow, waarin ze wekelijks wisselende gasten ontvangt. Met hen bespreekt ze de actualiteit. Weinig oranjeBij het bekendmaken van het programma gaf ze toe dat 'er weinig Oranje aan is, maar dat het ook helemaal niet uitmaakt'. Ook vertelde ze wel benieuwd te zijn of het gaat lopen, al hoefde ze daar volgens tafelgenoten Johan Derksen en René van der Gijp niet bang voor te zijn. In oktober won Hélène nog de Televizier-Ring Presentator.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 10 maart om 22:33

Na De Oranjewinter en De Oranjezomer kon het niet uitblijven: De Oranjezondag. Vanaf zondag 19 maart kun je op SBS6 wekelijks kijken naar deze talkshow.

Wisselende gasten
Hélène Hendriks kondigde even geleden aan tafel bij de mannen van Vandaag inside aan dat ze de De Oranjezondag zou gaan presenteren. Vanaf vanavond is ze elf zondagen op rij te zien met deze talkshow, waarin ze wekelijks wisselende gasten ontvangt. Met hen bespreekt ze de actualiteit.

Weinig oranje
Bij het bekendmaken van het programma gaf ze toe dat 'er weinig Oranje aan is, maar dat het ook helemaal niet uitmaakt'. Ook vertelde ze wel benieuwd te zijn of het gaat lopen, al hoefde ze daar volgens tafelgenoten Johan Derksen en René van der Gijp niet bang voor te zijn. In oktober won Hélène nog de Televizier-Ring Presentator.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Oranjezondag

Actuele video's

Meer actuele video's