Goldband-zanger Boaz Kok vader geworden van dochter: ‘Ik loop op wolkjes’ (video)

Goldband-zanger Boaz Kok vader geworden van dochter: ‘Ik loop op wolkjes’ (video)

Goldband-zanger <em>Boaz Kok</em> vader geworden van dochter: ‘Ik loop op wolkjes’ (video) Boaz Kok is dolgelukkig, onlangs werd de zanger van Goldband vader. “Het is fucking geweldig”, jubelt Boaz. Dit is de naam van Boaz' eerste kindZijn dochter heeft de naam Kees gekregen. Boaz heeft het geluk dat het meevalt met de slapeloze nachten. “Het is een hele lieve baby. Ik loop op wolkjes.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shocking: Goldband-Milo Driessen tongzoent met Belgische fan op podium Bekijk deze video » Babynieuws! Goldband-zanger Boaz Kok wordt vader Bekijk deze video » Zien: Maan en Goldband-zanger Karel op romantische rondreis door Europa Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 22 maart om 09:53

Boaz Kok is dolgelukkig, onlangs werd de zanger van Goldband vader. “Het is fucking geweldig”, jubelt Boaz.

Dit is de naam van Boaz' eerste kind
Zijn dochter heeft de naam Kees gekregen. Boaz heeft het geluk dat het meevalt met de slapeloze nachten. “Het is een hele lieve baby. Ik loop op wolkjes.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's