IJsland op Songfestival 2019: Hatari met 'Hatrið mun sigra'

IJsland op Songfestival 2019: Hatari met 'Hatrið mun sigra'

IJsland op Songfestival 2019: Hatari met 'Hatrið mun sigra' Het optreden van IJsland was misschien wel het meest opmerkelijke van de eerste halve finale. Met talloze dansers in SM-pakjes en een keihard rocknummer is het nummer vrij uniek, en dat levert tot nu toe een achtste plaats bij de bookmakers op. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Spanje op Songfestival 2019: Miki met 'La Venda' Bekijk deze video »
Songfestival :
IJsland op Songfestival 2019: Hatari met 'Hatrið mun sigra'

Het optreden van IJsland was misschien wel het meest opmerkelijke van de eerste halve finale. Met talloze dansers in SM-pakjes en een keihard rocknummer is het nummer vrij uniek, en dat levert tot nu toe een achtste plaats bij de bookmakers op.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op IJsland op Songfestival 2019: Hatari met 'Hatrið mun sigra' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV