Stefano Keizers introduceert 'Gekke oma op een driewieler' in Drunk History

Stefano Keizers introduceert 'Gekke oma op een driewieler' in Drunk History

In Drunk History begint Stefano Keizers, voordat hij zal vertellen over het Beleg van Leiden met het introduceren van zijn eigen drankje. Keizers noemt het de 'Gekke oma op een driewieler', waarin hij van alles bij elkaar gooit. 'En ik drink het op als een hond.'

Uit de pan
En dat 'opdrinken als een hond' neemt hij letterlijk: Keizers zet zonder handomdraai een steelpannetje gevuld met 'Gekke oma op een driewieler' aan zijn mond en drinkt het leeg. Na nog een pan lijkt hij klaar te zijn om zijn verhaal te gaan vertellen: 'Ik heb de grote eer om het Nederlandse volk te vertellen over het Beslag van Leiden.' Bekijk zijn hele geschiedenisles hieronder.

Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

<em>Stefano Keizers</em> introduceert 'Gekke oma op een driewieler' in <em>Drunk History</em> In Drunk History begint Stefano Keizers, voordat hij zal vertellen over het Beleg van Leiden met het introduceren van zijn eigen drankje. Keizers noemt het de 'Gekke oma op een driewieler', waarin hij van alles bij elkaar gooit. 'En ik drink het op als een hond.' Cabaretier Stefano Keizers 'valt van tafel' bij Pauw Bekijk deze video » Uit de panEn dat 'opdrinken als een hond' neemt hij letterlijk: Keizers zet zonder handomdraai een steelpannetje gevuld met 'Gekke oma op een driewieler' aan zijn mond en drinkt het leeg. Na nog een pan lijkt hij klaar te zijn om zijn verhaal te gaan vertellen: 'Ik heb de grote eer om het Nederlandse volk te vertellen over het Beslag van Leiden.' Bekijk zijn hele geschiedenisles hieronder. Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.
Humor :
Stefano Keizers introduceert 'Gekke oma op een driewieler' in Drunk History
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stefano Keizers introduceert 'Gekke oma op een driewieler' in Drunk History of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV