Songfestival: shockrockers IJsland hebben eigen slaaf

Songfestival: shockrockers IJsland hebben eigen slaaf

<em>Songfestival</em>: shockrockers IJsland hebben eigen slaaf Hatari is een opvallende act die dinsdag in de halve finale stond van het Eurovisie Songfestival. De SM-act uit IJsland heeft een belangrijke politieke boodschap die de rockers de wereld in willen sturen. Maar in bovenstaande video van De Telegraaf vertellen ze ook over de slaaf die ze in dienst hebben. Wie de IJslanders nog niet heeft zien optreden kan zijn hart ophalen, ze treden zaterdag opnieuw op tijdens de finale van het Songfestival. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. IJsland op Songfestival 2019: Hatari met 'Hatrið mun sigra' Bekijk deze video » Duncan Laurence legt de betekenis van zijn artiestennaam en tattoo uit Bekijk deze video » Madonna repeteert voor gastoptreden finale Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: shockrockers IJsland hebben eigen slaaf

Hatari is een opvallende act die dinsdag in de halve finale stond van het Eurovisie Songfestival. De SM-act uit IJsland heeft een belangrijke politieke boodschap die de rockers de wereld in willen sturen. Maar in bovenstaande video van De Telegraaf vertellen ze ook over de slaaf die ze in dienst hebben. Wie de IJslanders nog niet heeft zien optreden kan zijn hart ophalen, ze treden zaterdag opnieuw op tijdens de finale van het Songfestival.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: shockrockers IJsland hebben eigen slaaf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV