Simone Kleinsma en Paul de Leeuw spelen 'keihard liefdesspel' in Hello Dolly

Simone Kleinsma en Paul de Leeuw spelen 'keihard liefdesspel' in Hello Dolly

Simone Kleinsma en Paul de Leeuw spelen 'keihard liefdesspel' in Hello Dolly Goede vrienden Simone Kleinsma en Paul de Leeuw staan na 28 jaar weer samen op de planken. Eerder waren ze samen te zien in de musical Les Misérables, nu gaan ze allebei in de musical Hello Dolly spelen. Terwijl Kleinsma een 'lief gek mens' speelt, is De Leeuw de bad guy in het stuk. Dat belooft een 'keihard liefdesspel' te worden, zo vertellen de acteurs in bovenstaande video van RTL Boulevard. Jinek gemist? Paul de Leeuw vertelt over samenwerking met Simone Kleinsma Bekijk deze video » Kees & Co gemist? Bekijk de bloopers van Simone Kleinsma en Chantal Janzen Bekijk deze video » Bekijk de voorbereidingen op The Passion In Concert Bekijk deze video »
Entertainment :

Goede vrienden Simone Kleinsma en Paul de Leeuw staan na 28 jaar weer samen op de planken. Eerder waren ze samen te zien in de musical Les Misérables, nu gaan ze allebei in de musical Hello Dolly spelen. Terwijl Kleinsma een 'lief gek mens' speelt, is De Leeuw de bad guy in het stuk. Dat belooft een 'keihard liefdesspel' te worden, zo vertellen de acteurs in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Simone Kleinsma en Paul de Leeuw spelen 'keihard liefdesspel' in Hello Dolly of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: leeuw, paul de leeuw, musical, rtl boulevard, boulevard, hello, video, rtl, simone kleinsma, werk, stuk


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV