Eerste beelden reünietour Spice Girls, vanuit Dublin

Eerste beelden reünietour Spice Girls, vanuit Dublin

Eerste beelden reünietour Spice Girls, vanuit Dublin Gisterenavond was het dan eindelijk zover, de Spice Girls zijn weer terug. Dublin kon als eerste genieten van de terugkomst van Emma, Mel B., Melanie C., en Geri. Victoria Beckham koos ervoor niet mee te doen met de tournee. Groot spektakelSinds het optreden op de Olympische Spelen in 2012 hadden de dames niet meer samen opgetreden. Dat was te merken aan het enthousiasme van de fans: de shows waren in no-time uitverkocht. De vele duizenden girlpower-fans werden gisterenavond niet teleurgesteld en getrakteerd op een enorm spektakel. Alle grote hits kwamen uiteraard voorbij. Vooralsnog hebben Scary, Ginger, Sporty en Baby helaas geen plannen om ook naar Nederland te komen. Geniet dus maar van de beelden hierboven. Bekijk ook Spice Girl Mel B. geeft toe dat ze bed deelde met mede-Spice Girl Bekijk deze video »
Muziek :

Gisterenavond was het dan eindelijk zover, de Spice Girls zijn weer terug. Dublin kon als eerste genieten van de terugkomst van Emma, Mel B., Melanie C., en Geri. Victoria Beckham koos ervoor niet mee te doen met de tournee.

Groot spektakel
Sinds het optreden op de Olympische Spelen in 2012 hadden de dames niet meer samen opgetreden. Dat was te merken aan het enthousiasme van de fans: de shows waren in no-time uitverkocht. De vele duizenden girlpower-fans werden gisterenavond niet teleurgesteld en getrakteerd op een enorm spektakel. Alle grote hits kwamen uiteraard voorbij. Vooralsnog hebben Scary, Ginger, Sporty en Baby helaas geen plannen om ook naar Nederland te komen. Geniet dus maar van de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden reünietour Spice Girls, vanuit Dublin of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: dublin, nederland, olympische spelen, uitverkocht, hits, tournee, dames, beckham, ginger, video, baby, optreden, fans, girls, eerste beelden, melanie c, spice girls


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV