JayJay Boske vanavond in Drunk History: "Dat is dus de februari- euh... oh, kut!"

JayJay Boske vanavond in Drunk History: "Dat is dus de februari- euh... oh, kut!"

De geschiedenis van de Bankier van het Verzet heeft al een fraaie film opgeleverd met Barry Atsma, maar het levert nu een minstens zo mooi verhaal op van JayJay Boske. Met horten en stoten, dat wel. "Oh, kut!"

Februaristaking
Boske vertelt over de gebroeders Van Hall, die de beroemde Februaristaking van 1941 probeerden te financieren en zo het verzet te steunen. Maar ja, kom maar eens op het woord 'Februaristaking'... "Het is de februari- euh... euh... oh, kut!"

Nance
Naast Boske is voormalig Lingo-presentatrice en Twenty 4 Seven-zangeres Nance Coolen vanavond ook te zien in Drunk History. Zij vertelt over verzetsheld Kenau, die in een andere oorlog heldendaden verrichte: de Tachtigjarige Oorlog.

Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

JayJay Boske vanavond in Drunk History: "Dat is dus de februari- euh... oh, kut!" De geschiedenis van de Bankier van het Verzet heeft al een fraaie film opgeleverd met Barry Atsma, maar het levert nu een minstens zo mooi verhaal op van JayJay Boske. Met horten en stoten, dat wel. "Oh, kut!" Stefano Keizers introduceert 'Gekke oma op een driewieler' in Drunk History Bekijk deze video » FebruaristakingBoske vertelt over de gebroeders Van Hall, die de beroemde Februaristaking van 1941 probeerden te financieren en zo het verzet te steunen. Maar ja, kom maar eens op het woord 'Februaristaking'... "Het is de februari- euh... euh... oh, kut!" Nance vertelt in Drunk History over verzetsheld Kenau: "Oh, dat is echt heel erg" Bekijk deze video » NanceNaast Boske is voormalig Lingo-presentatrice en Twenty 4 Seven-zangeres Nance Coolen vanavond ook te zien in Drunk History. Zij vertelt over verzetsheld Kenau, die in een andere oorlog heldendaden verrichte: de Tachtigjarige Oorlog. Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.
Humor :
JayJay Boske vanavond in Drunk History: "Dat is dus de februari- euh... oh, kut!"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op JayJay Boske vanavond in Drunk History: "Dat is dus de februari- euh... oh, kut!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV