Rechter verbiedt Hell's Angels in Nederland: bekijk de uitspraak

Rechter verbiedt Hell's Angels in Nederland: bekijk de uitspraak

Vandaag werd bekend dat de motorclub Hell's Angels wordt verboden in Nederland, op last van de rechter. Volgens hem is "het ernstige geweld dat voortvloeit uit de cultuur zo kenmerkend en zo structureel" dat het in strijd is met de openbare orde.

Geen internationaal verbod
De rechter is niet in staat om de Hell's Angels helemaal te verbieden; een Nederlandse rechter is niet in staat om een internationale organisatie een verbod aan te zeggen. Vanaf vandaag worden de activiteiten van de Hell's Angels MC (motorclub) Holland verboden. Daarmee wordt de motorclub ontbonden door de rechter.

Bekijk hieronder de uitspraak.

Rechter verbiedt <em>Hell's Angels</em> in Nederland: bekijk de uitspraak Vandaag werd bekend dat de motorclub Hell's Angels wordt verboden in Nederland, op last van de rechter. Volgens hem is "het ernstige geweld dat voortvloeit uit de cultuur zo kenmerkend en zo structureel" dat het in strijd is met de openbare orde. Max Verstappen scheldt rechter uit voor 'mongool' Bekijk deze video » Geen internationaal verbodDe rechter is niet in staat om de Hell's Angels helemaal te verbieden; een Nederlandse rechter is niet in staat om een internationale organisatie een verbod aan te zeggen. Vanaf vandaag worden de activiteiten van de Hell's Angels MC (motorclub) Holland verboden. Daarmee wordt de motorclub ontbonden door de rechter. Bekijk hieronder de uitspraak.
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rechter verbiedt Hell's Angels in Nederland: bekijk de uitspraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV