Vanavond in Obese: Arthur schreeuwt het uit tijdens sporten

Vanavond in Obese: Arthur schreeuwt het uit tijdens sporten

Vanavond in Obese: Arthur schreeuwt het uit tijdens sporten Arthur komt zichzelf tegen in Obese, als hij gaat sporten. Dan merkt hij pas hoe zwaar het is en welke impact zijn ongezonde levensstijl heeft op zijn lichaam. Vanavond is in Obese te zien hoe Arthur hiermee omgaat, bekijk de eerste beelden van de uitzending in de video hierboven. Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Obese terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight: Peter gaat onderuit tijdens het surfen Bekijk deze video » Bridget Maasland wordt afgewezen door kandidate De Zwakste Schakel Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Obese: Arthur schreeuwt het uit tijdens sporten

Arthur komt zichzelf tegen in Obese, als hij gaat sporten. Dan merkt hij pas hoe zwaar het is en welke impact zijn ongezonde levensstijl heeft op zijn lichaam. Vanavond is in Obese te zien hoe Arthur hiermee omgaat, bekijk de eerste beelden van de uitzending in de video hierboven.

Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Obese terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Obese: Arthur schreeuwt het uit tijdens sporten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV