Zomer met Art gemist? Max van 12 werd onder douche getroffen door bliksem

Zomer met Art gemist? Max van 12 werd onder douche getroffen door bliksem

Zomer met Art gemist? Max van 12 werd onder douche getroffen door bliksem Gisterenavond was de eerste aflevering van Zomer met Art te zien op RTL4. Daarin was onder andere de 12-jarige Max samen met zijn ouders te gast. Hij werd getroffen door de bliksem toen hij op een camping onder de douche stond. "Ik ging gewoon douchen en opeens kreeg ik een schok, echt overal in mijn lichaam." Bekijk het hele fragment hierboven. Zomer met Art is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Zomer met Art terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Art Rooijakkers neemt zijn tweeling mee naar nieuwe werkplek Bekijk deze video » Live beelden concert Pink Amsterdam Arena Bekijk deze video »
TV :

Gisterenavond was de eerste aflevering van Zomer met Art te zien op RTL4. Daarin was onder andere de 12-jarige Max samen met zijn ouders te gast. Hij werd getroffen door de bliksem toen hij op een camping onder de douche stond. "Ik ging gewoon douchen en opeens kreeg ik een schok, echt overal in mijn lichaam." Bekijk het hele fragment hierboven.

Zomer met Art is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je iedere aflevering van Zomer met Art terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zomer met Art gemist? Max van 12 werd onder douche getroffen door bliksem of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zomer, camping, arts, gemist, bliksem, trauma, lichaam, rtl4, eerste aflevering, tv-programma, douchen, overleven, fragment, douche, ouders, geluk, 12-jarige, terugkijken, zomer met art


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV