Seriemoordenaar Sjonny W. oog in oog met emotionele nabestaanden in rechtbank

Seriemoordenaar Sjonny W. oog in oog met emotionele nabestaanden in rechtbank

De vermeende seriemoordenaar Sjonny W., die ervan wordt verdacht drie vrouwen te hebben vermoord, verscheen vandaag (19 juni) voor de rechtbank. Daar kwam hij oog in oog te staan met emotionele nabestaanden, die hartverscheurende verklaringen gaven.

"Ik wil hem door elkaar schudden"
Enkele nabestaanden hebben grote moeite om hun verhaal te doen, omdat ze daarvoor te geëmotioneerd zijn. Anderen zijn vooral boos: "Ik zou hem wel door elkaar willen schudden om te zeggen: waar is mijn dochter," aldus Marion van Hall, de moeder van de vermoorde Sabrina Oosterbeek. W. ontkent alle betrokkenheid, maar hoorde een flinke strafeis. Hoe gaat de zaak verder?

Bekijk het hele fragment hieronder.

Seriemoordenaar Sjonny W. oog in oog met emotionele nabestaanden in rechtbank De vermeende seriemoordenaar Sjonny W., die ervan wordt verdacht drie vrouwen te hebben vermoord, verscheen vandaag (19 juni) voor de rechtbank. Daar kwam hij oog in oog te staan met emotionele nabestaanden, die hartverscheurende verklaringen gaven. Michael P., moordenaar Anne Faber, dreigt met zelfmoord Bekijk deze video » "Ik wil hem door elkaar schudden"Enkele nabestaanden hebben grote moeite om hun verhaal te doen, omdat ze daarvoor te geëmotioneerd zijn. Anderen zijn vooral boos: "Ik zou hem wel door elkaar willen schudden om te zeggen: waar is mijn dochter," aldus Marion van Hall, de moeder van de vermoorde Sabrina Oosterbeek. W. ontkent alle betrokkenheid, maar hoorde een flinke strafeis. Hoe gaat de zaak verder? Bekijk het hele fragment hieronder.
Misdaad :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seriemoordenaar Sjonny W. oog in oog met emotionele nabestaanden in rechtbank of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV