WK Damesvoetbal 2019: de mooiste acties tot nu toe

WK Damesvoetbal 2019: de mooiste acties tot nu toe

WK Damesvoetbal 2019: de mooiste acties tot nu toe Het WK Damesvoetbal 2019 is momenteel in volle gang. De groepsfase loopt op z’n eind, en daarom wordt het tijd om de mooiste acties van het WK tot nu toe eens op een rij te zetten. Bekijk de beste tricks van het internationale damestoernooi in de video hierboven. Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (donderdag 20 juni) de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op WK-wedstrijd tegen Canada Bekijk deze video » Merel van Dongen: ‘Ook tegen Canada gaan we vol voor de winst’ Bekijk deze video »
Voetbal

Het WK Damesvoetbal 2019 is momenteel in volle gang. De groepsfase loopt op z’n eind, en daarom wordt het tijd om de mooiste acties van het WK tot nu toe eens op een rij te zetten. Bekijk de beste tricks van het internationale damestoernooi in de video hierboven.

Het Nederlands dameselftal speelt vanavond (donderdag 20 juni) de derde WK-wedstrijd tegen Canada. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WK Damesvoetbal 2019: de mooiste acties tot nu toe of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: frankrijk, wedstrijd, oranje, canada, vrouwenvoetbal, wk vrouwenvoetbal, special, skills, tricks, video, leeuwinnen, oranje leeuwinnen, damesvoetbal, groepsfase, WK2019

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.