Eerste beelden Het Spaanse Dorp: Polopos

Eerste beelden Het Spaanse Dorp: Polopos

Eerste beelden Het Spaanse Dorp: Polopos Vanaf maandag 1 juli is bij RTL 4 het Spaanse vervolg op het succesvolle Italiaanse Dorp: Ollolai te zien, met de titel Het Spaanse Dorp Polopos. In het programma zie je de belevenissen van Nederlandse koppels die een nieuw bestaan op proberen te bouwen in het Spaanse dorpje. Bekijk de eerste beelden hierboven. Bekijk ook Het Italiaanse Dorp: Ollolai: Nederlanders dansen met Italianen Bekijk deze video » Het Italiaanse dorp: Ollolai wordt overspoeld met Nederlandse toeristen Bekijk deze video » 'Zo gaat Dionne Stax de hittegolf te lijf bij NOS Journaal' Bekijk deze video »
TV

Vanaf maandag 1 juli is bij RTL 4 het Spaanse vervolg op het succesvolle Italiaanse Dorp: Ollolai te zien, met de titel Het Spaanse Dorp Polopos. In het programma zie je de belevenissen van Nederlandse koppels die een nieuw bestaan op proberen te bouwen in het Spaanse dorpje. Bekijk de eerste beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Het Spaanse Dorp: Polopos of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zomer, video, rtl, preview, eerste beelden, rtl 4, nederlandse koppels, ollolai, polopos

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.