Lingo-presentator Jan Versteegh noemt zichzelf "de miskoop van Talpa"

Lingo-presentator Jan Versteegh noemt zichzelf "de miskoop van Talpa"

Wilfred Genee heeft de kersverse Lingo-presentator Jan Versteegh aan de lijn. Die valt direct met de deur in huis door te zeggen dat hij zichzelf een hele goede keus vindt voor Lingo. De presentator is ook eerlijk: "Ik ben de miskoop van Talpa."

Spelletjesliefhebber
Versteegh is zelf een enorme spelletjesfanaat, en wil het liefst alles winnen. Genee dacht dat Versteegh liever programma's in de trant van 6Inside wilde gaan maken, maar Versteegh zegt zelf met het nodige sarcasme dat "iedereen heeft kunnen zien wat een eclatant succes dat was". Hij hoopt met Lingo wél een kijkcijferhit te pakken te hebben.

Bekijk het hele interview hieronder.

Lingo-presentator Jan Versteegh noemt zichzelf "de miskoop van Talpa" Wilfred Genee heeft de kersverse Lingo-presentator Jan Versteegh aan de lijn. Die valt direct met de deur in huis door te zeggen dat hij zichzelf een hele goede keus vindt voor Lingo. De presentator is ook eerlijk: "Ik ben de miskoop van Talpa." Laatste 6 Inside: zo nemen Albert Verlinde en Jan Versteegh afscheid Bekijk deze video » Jan Versteegh wordt nieuwe presentator van Lingo Bekijk deze video » SpelletjesliefhebberVersteegh is zelf een enorme spelletjesfanaat, en wil het liefst alles winnen. Genee dacht dat Versteegh liever programma's in de trant van 6Inside wilde gaan maken, maar Versteegh zegt zelf met het nodige sarcasme dat "iedereen heeft kunnen zien wat een eclatant succes dat was". Hij hoopt met Lingo wél een kijkcijferhit te pakken te hebben. Bekijk het hele interview hieronder.
TV :
Lingo-presentator Jan Versteegh noemt zichzelf "de miskoop van Talpa"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lingo-presentator Jan Versteegh noemt zichzelf "de miskoop van Talpa" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV