76-Jarige wandelaarster aangerand in Schipborg

76-Jarige wandelaarster aangerand in Schipborg

76-Jarige wandelaarster aangerand in Schipborg Een 76-jarige wandelaarster is afgelopen zaterdag slachtoffer geworden van een ernstig zedenmisdrijf. Ze is tussen 15:30 en 17:00 aangevallen in een bosperseel. De man heeft haar vervolgens aangerand en is er vandoor gegaan. De politie is op zoek naar de dader van deze zedenzaak. Bekijk de beelen van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 25-jarige Gino Oliveira doodgeschoten in Westkousdijk in Rotterdam Bekijk deze video » Handtas van vrouw hardhandig gestolen in Heerlen Bekijk deze video »
TV :

Een 76-jarige wandelaarster is afgelopen zaterdag slachtoffer geworden van een ernstig zedenmisdrijf. Ze is tussen 15:30 en 17:00 aangevallen in een bosperseel. De man heeft haar vervolgens aangerand en is er vandoor gegaan. De politie is op zoek naar de dader van deze zedenzaak.

Bekijk de beelen van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 76-Jarige wandelaarster aangerand in Schipborg of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, dader, zedenzaak, opsporing, npo, opsporing verzocht, slachtoffer, tv-programma, video, online, zedenmisdrijf, npo 1, avrotros, melding, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.