Bram Krikke: "Aardig zijn tegen iedereen is soms wel lastig"

Bram Krikke: "Aardig zijn tegen iedereen is soms wel lastig"

<em>Bram Krikke</em>: &quot;Aardig zijn tegen iedereen is soms wel lastig&quot; In Zomer met Art is te zien hoe Youtuber Bram Krikke bezig is met het maken van zijn eigen zomerhit. Hij vraagt zich af hoe zijn leven zal zijn wanneer hij is doorgebroken als volkszanger en vraagt zangeres Samantha Steenwijk om advies: "Je moet wel aardig zijn tegen iedereen", zo zegt ze. "Dat is soms wel lastig", reageert Krikke. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Ijscoman Sander-Pieter bij Jinek: "Hittegolf is beste wat er is" Bekijk deze video » Marc van der Linden over afvallen: "Op een gegeven moment schiet je door naar beneden" Bekijk deze video »
TV :
Bram Krikke: "Aardig zijn tegen iedereen is soms wel lastig"

In Zomer met Art is te zien hoe Youtuber Bram Krikke bezig is met het maken van zijn eigen zomerhit. Hij vraagt zich af hoe zijn leven zal zijn wanneer hij is doorgebroken als volkszanger en vraagt zangeres Samantha Steenwijk om advies: "Je moet wel aardig zijn tegen iedereen", zo zegt ze. "Dat is soms wel lastig", reageert Krikke. Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bram Krikke: "Aardig zijn tegen iedereen is soms wel lastig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV