Hans Kraay Jr. over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open'

Hans Kraay Jr. over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open'

Hans Kraay Jr. over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open' Hans Kraay Jr. is erg onder de indruk van topvoetballer Frenkie de Jong. ,,Naast het veld is het een bescheiden, iet wat verlegen jongen. Hij liep het trainingsveld op en iedereen staat met zijn bek open", vertelt hij bij Veronica Inside. Bekijk het hele item hierboven. Veronica Inside Doordekken: 'Talpa jaagt onze kijkers weg' Bekijk deze video » René van der Gijp over voetbal-talkshows: 'Alles wordt vergeleken met Ajax' Bekijk deze video »
Voetbal :

Hans Kraay Jr. is erg onder de indruk van topvoetballer Frenkie de Jong. ,,Naast het veld is het een bescheiden, iet wat verlegen jongen. Hij liep het trainingsveld op en iedereen staat met zijn bek open", vertelt hij bij Veronica Inside.

Bekijk het hele item hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hans Kraay Jr. over Frenkie de Jong: 'Iedereen staat met zijn bek open' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: veronica, video, hans kraay jr., frenkie de jong, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.