Zaterdag in Dit was het nieuws: Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen

Zaterdag in Dit was het nieuws: Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen
Satirische show over het nieuws van afgelopen week

Kijktip :

Na ruim twintig jaar is de satirische nieuwsshow Dit was het nieuws nog altijd een onverwoestbaar succes op de Nederlandse televisie. Ook deze zaterdag wordt het nieuws van de afgelopen week weer doorgenomen, dit keer met de droge humor van Marcel van Roosmalen en de enthousiaste Noortje Veldhuizen.

Dit was het nieuws gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Algemene Politieke Beschouwingen
Van Roosmalen en Veldhuizen laten samen met de vaste panelleden Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal hun licht schijnen over het nieuws van de afgelopen week. Daarbij zal het ongetwijfeld gaan over Prinsjesdag, de Algemene Politieke Beschouwingen die daarop volgden en de oplopende coronabesmettingen in Nederland. Genoeg om over te praten, in ieder geval.

Tekst gaat verder onder video's.

Puntentelling
Presentator Harm Edens stelt de teams verschillende vragen over het nieuws, maar hoe de punten verdeeld worden is niet bekend. Net zoals in elke aflevering is de puntentelling namelijk niet belangrijk: na de eerste ronde staat het altijd vier tegen vier, en de uiteindelijke winnaar is willekeurig gekozen.

Dit was het nieuws is elke zaterdag om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Dit was het nieuws: Marcel van Roosmalen en Noortje Veldhuizen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen