Vrijdag in Familie Gillis, massa is kassa: opluchting over vertrokken asielzoekers

Vrijdag in Familie Gillis, massa is kassa: opluchting over vertrokken asielzoekers
Klachten zijn verdwenen

Kijktip :

SBS6 hoopte met de familie Gillis net zo'n excentriek kijkcijferkanon in huis te hebben als met de familie Meiland, maar dat is niet helemaal gelukt. Toch wordt het realityprogramma Familie Gillis: massa is kassa prima bekeken, en veel Nederlanders hebben de goedlachse Brabanders in hun hart gesloten.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Asielzoekers
Pater familias Peter Gillis had het lastig met een groot aantal klagers op het park Parelstrand, maar die zijn - samen met het vertrek van de asielzoekers waarover geklaagd werd - als sneeuw voor de zon verdwenen. Inmiddels kunnen de caravans weer verhuurd worden aan vakantiegangers, en Peter en Mark hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het park weer gaat lopen.

Tekst gaat verder onder video's.

Toeren
Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, gaan vader en zoon een dagje toeren op hun Harley Davidson. Hun motorskills worden behoorlijk op de proef gesteld wanneer ze een kijkje nemen bij de rijlessen van Ruud en Inge. Ondertussen roept Nicol de hulp van haar goede vrienden Mieke en Johnnie weer eens in. Ze hebben een villa in de verkoop, en die moet er top uitzien voor kijkers.

Familie Gillis: massa is kassa is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Familie Gillis, massa is kassa: opluchting over vertrokken asielzoekers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier