Donderdag in Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer over podcast

Donderdag in Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer over podcast
De gasten van donderdag 1 oktober

Kijktip :

Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer hebben inmiddels de meest uiteenlopende carrières, maar we kennen ze natuurlijk allemaal nog van De Lama's. Nu komt het drietal ook met een eigen podcast, waarover ze in Jinek vertellen. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 1 oktober

  • Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer scoorden in coronatijd met Quarantaine TV en komen nu met een podcast. Vanavond vertellen ze er alles over.
  • Roxeanne Hazes heeft na een lange en persoonlijke zoektocht de smaak voor het muziek maken weer helemaal te pakken! Vanavond zingt ze bij ons haar nieuwe single ‘Vreemde voor mij'.
  • Supermarkten, musea, winkels, gemeentehuizen en benzinestations zagen er vandaag anders uit. Dit op dringend advies van premier Rutte gisteren. Opiniepeiler Gijs Rademaker praat ons bij over het draagvlak van mondkapjes onder de bevolking. En ook schuift kinderarts Patricia Bruijning en docent Ton van Haperen aan over het dringend advies van mondkapjes op middelbare scholen. Het kabinet heeft 360 miljoen euro vrijgemaakt om ventilatiesystemen op scholen in orde te brengen.
  • Door een fout bij Jeugdriagg zijn de dossiers van kinderen met ernstige psychische problemen gelekt. Dat blijkt uit een onderzoek van RTL Nieuws. In de dossiers staan zeer gevoelige details over privélevens, zoals instabiele thuissituaties, drugsgebruik en problemen op school. We praten erover met techjournalist Daniël Verlaan, die het onderzoek deed.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer over podcast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier