Borsato's Budget Bruiloft vanaf 28 oktober op RTL 5

Borsato's Budget Bruiloft vanaf 28 oktober op RTL 5
Mary Borsato en Betty de Groot helpen droombruiloften waar worden

Nieuws :

Echte liefde is onbetaalbaar, maar voor veel stellen is een huwelijk dat ook. In Borsato’s Budget Bruiloft schieten bruidsmodevedette Mary Borsato en haar beste vriendin en zakenvrouw Betty de Groot stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk.Borsato’s Budget Bruiloft is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren voor stellen die zich dat door beperkte financiële middelen niet kunnen veroorloven.

Expertise
Een droombruiloft organiseren voor een beperkt budget, dat is een flinke uitdaging. Mary is de ongekroonde koningin van de Nederlandse bruidsmode en Betty heeft als zakenvrouw en oprichter van The Strong Women Award een enorm uitgebreid netwerk. Samen pakken zij deze uitdaging met beide handen aan en zetten hun expertise, netwerk en creativiteit volop in om dromen uit te laten komen.

Satéspiesjes
Een tegenprestatie gaan ze daarbij niet uit de weg. Van zelf satéspiesjes rijgen en strobalen van boerderijzolders halen tot mest scheppen in ruil voor een paard voor de bruidskoets: niks is Mary en Betty te gek. Ze halen met recht alles uit de kast zodat voor de stellen eindelijk de mooiste dag van hun leven aanbreekt en ze elkaar man en vrouw kunnen noemen.

Borsato’s Budget Bruiloft is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Borsato's Budget Bruiloft terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Borsato's Budget Bruiloft vanaf 28 oktober op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier