Ajax - Liverpool live op tv (Champions League)

Ajax - Liverpool live op tv (Champions League)
Eerste duel in groepsfase

Sport :

Op woensdag 21 oktober start Ajax om 21.00 uur in de Champions League-groepsfase met een thuiswedstrijd tegen Liverpool. SBS6 en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv. Online kun je kijken naar de livestream op KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Liverpool

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Loting
Met Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland heeft Ajax een mooie loting voor de groepsfase van de Champions League. De eerste tegenstander in Groep D is de Engelse kampioen Liverpool.

Van Dijk
Die ploeg is zonder Virgil van Dijk naar Amsterdam gekomen. Hij viel afgelopen weekend uit in de derby tegen Everton met een knieblessure en is lange tijd uitgeschakeld.

Ajax - Liverpool is woensdag 21 oktober om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online bij KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing van SBS begint om 20.30 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Liverpool live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier