Ontroerend programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC vanaf 10 november op SBS6

Ontroerend programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC vanaf 10 november op SBS6
Leonie ter Braak in gesprek met patiënten

Nieuws :

Vanaf dinsdag 10 november is het nieuwe programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC te zien op SBS6. Presentatrice Leonie ter Braak bezoekt hierin het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, waar ze op zoek gaat naar bijzondere en ontroerende verhalen van patiënten en bezoekers.

Uit het leven gegrepen: Erasmus MC gemist? Kijk vanaf 10 november alle afleveringen terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Centrale hal
In Uit het leven gegrepen: Erasmus MC loopt Leonie door de centrale hal van het Rotterdamse ziekenhuis, waar ze verschillende mensen aanspreekt. Waarom kijken die mensen daar zo opgelucht? Op wie wacht die man met het mobiele infuus? Waarom loopt die vrouw met een eenhoorn-ballon? Op zoek naar mooie en ontroerende verhalen gaat Leonie in gesprek met patiënten én bezoekers van het Erasmus MC.

Tekst gaat verder onder video's.

Ernstige longziekte
Zo spreekt ze een man die een ernstige longziekte heeft en daardoor op de eerste plek van een longtransplantatielijst staat. Ook leert ze een tweejarig jongetje kennen, die als één van de jongste kinderen in ons land een harttransplantatie heeft gehad. Verder kijkt Leonie rond op de verschillende afdelingen van het ziekenhuis en mag ze zelfs getuige zijn van diverse behandelingen. Naast zware en emotionele verhalen komen ook luchtige en grappige onderwerpen aan bod.

Het nieuwe programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC is vanaf dinsdag 10 november wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Uit het leven gegrepen: Erasmus MC terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ontroerend programma Uit het leven gegrepen: Erasmus MC vanaf 10 november op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen