Hart Van Nederland krijgt vanaf 4 januari een dagelijks ochtendbulletin

Hart Van Nederland krijgt vanaf 4 januari een dagelijks ochtendbulletin
Mart Grol, Wolter Klok en Nadya Sewradj presenteren ochtendnieuws op SBS6

Nieuws :

Hart Van Nederland is binnenkort niet meer alleen in de avond te zien bij SBS6, vanaf maandag 4 januari 2021 krijgt Hart Van Nederland een ochtendbulletin. Het programma richt zich vooral op Nederlands nieuws, Shownieuws en het Weer.

Mart Grol presenteert ochtendbulletin doordeweeks
Het ochtendprogramma van Hart Van Nederland wordt doordeweeks gepresenteerd door journalist en presentator Mart Grol. In het weekend nemen Wolter Klok en Nadya Sewradj het stokje over, zij zijn momenteel ook al te zien als presentatoren van Hart Van Nederland.

Wanneer wordt Hart Van Nederland in de ochtend uitgezonden?
De ochtendbulletins worden doordeweeks uitgezonden tussen 6.30 en 10.00 uur, op zaterdag tussen 7.00 en 10.00 uur en op zondag tussen 7.00 en 9.00 uur. “In 2019 was Hart van Nederland online het snelst groeiende nieuwsmerk van Nederland en die groei zet in 2020 door”, laat hoofdredacteur Marc Veeningen weten in een verklaring. “Ik kijk enorm uit naar deze volgende uitbreiding van ons aanbod in 2021, waardoor Hart van Nederland behalve online ook op tv zeven ochtenden per week actueel nieuws aanbiedt.” Het programma richt zich met name op Nederlands nieuws, als iets gebeurt in het buitenland dat Nederlanders raakt wordt dat ook gecoverd.

Het ochtendbulletin van Hart Van Nederland is vanaf 4 januari om 6.30 uur te zien bij SBS6. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart Van Nederland krijgt vanaf 4 januari een dagelijks ochtendbulletin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier