Pathé trakteert 15 november op Guns Akimbo: bekijk hoe je de film gratis huurt

Pathé trakteert 15 november op Guns Akimbo: bekijk hoe je de film gratis huurt
Bizarre actie en komedie met Daniel Radcliffe

Film :

Pathé Thuis trakteert heel Nederland de komende week nog op gratis films vanwege de nieuwe, strengere, coronamaatregelen. Op zondag 15 november kun je kijken naar de actiefilm Guns Akimbo, met Daniel Radcliffe.

Lees hier onze filmrecensie van Guns Akimbo.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze film geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om deze af te kijken.

Miles versus Nix
Het verhaal volgt een videogame-ontwikkelaar genaamd Miles, die zijn dagen doorbrengt met een vervelende baan, smachtend naar zijn prachtige ex-vriendin Nova. Zijn alledaagse bestaan wordt abrupt verstoord wanneer hij aangemeld wordt op een illegale website die personen verplicht laat meevechten in een spel op leven en dood. De gruwelijkheden worden live uitgezonden en massaal bekeken door fanatiekelingen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

De tweet die Pathé zojuist over deze actie plaatste zie je hierboven. Hieronder zie je de trailer van de film. Lees hier waar je de film Guns Akimbo kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV