Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman pakt illegale kattenhandel aan

Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman pakt illegale kattenhandel aan
Op zoek naar illegale fokkers

Kijktip :

Alberto Stegeman strijdt al jaren tegen de misdaad in Nederland, maar nog altijd zijn sommige uitwassen niet stopgezet. Deze zondag (22 november) is in Undercover in Nederland te zien hoe hij jacht maakt op illegale fokkers in de louche kattenhandel.

Undercover in Nederland gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Populair
Katten zijn tegenwoordig populairder als huisdier dan honden, maar er is maar weinig aandacht voor de illegale kattenhandel. Bij honden is de broodfok strak gereguleerd, maar op de 2,6 miljoen katten die in Nederland rondlopen is maar weinig zicht. De populariteit van katten als huisdier zorgt daardoor ook voor een hele duistere kant.

Tekst gaat verder onder video's.

Illegale markt
Er blijkt namelijk sprake te zijn van een gigantische illegale markt, waar malafide handelaren grof geld verdienen aan de doorfok van zieke en mismaakte raskatten. Dat leidt tot veel ellende bij de dieren en hun baasjes. Stegeman gaat op onderzoek uit, spreekt met slachtoffers en met verborgen camera's registreert hij de louche handel. Als het bewijs verzameld is, confronteert hij de fokkers.

Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman pakt illegale kattenhandel aan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier