Dinsdag in Zeeman confronteert: hele straat is slachtoffer van stalker

Dinsdag in Zeeman confronteert: hele straat is slachtoffer van stalker
Thijs Zeeman grijpt in

Kijktip :

Dinsdagavond (24 november) is er weer een nieuwe aflevering van Zeeman confronteert: stalkers te zien op RTL 5. Deze week krijgt Thijs Zeeman te maken met een ernstige stalkingzaak, waarvan niet één persoon, maar de hele straat het slachtoffer is.

Zeeman confronteert: stalkers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Friesland
De zaak speelt zich af in Friesland. Daar krijgt het gezin van Edward al jarenlang de meest afschuwelijke berichten toegestuurd. Hier blijft het echter niet bij. Naast de familie van Edward moet namelijk de complete straat in Friesland, waar ze eerste woonden, het ontgelden. De stalker richt zijn pijlen op alle (voormalige) buren van het gezin.

Verhuizing
De bedreigingen en het stalken liepen zó uit de hand, dat de familie noodgedwongen naar het Waddeneiland Ameland is verhuisd. Deze verhuizing heeft de stroom aan bedreigingen en treiterijen echter niet laten stoppen. De grote vraag is natuurlijk: wie is deze plaaggeest? Edward schakelt Thijs Zeeman in om te achterhalen wie stalker is én deze persoon te confronteren.

Zeeman confronteert: stalkers is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Zeeman confronteert: hele straat is slachtoffer van stalker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier