Aangrijpend filmdrama My Sister's Keeper dinsdag te zien op SBS9

Aangrijpend filmdrama My Sister's Keeper dinsdag te zien op SBS9
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Cameron Diaz is inmiddels alweer een paar jaar met acteerpensioen: sinds 2014 was ze niet meer te zien op het witte doek. Een kleine twintig jaar lang was ze één van de populairste actrices in Hollywood. Dinsdag is de film My Sister's Keeper, met een hoofdrol voor Diaz, te zien op SBS9. Je kunt My Sister's Keeper streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het onbezorgde gezinsleven van Sara en Brian Fitzgerald wordt abrupt overhoop gegooid wanneer ze te horen krijgen dat hun dochtertje Kate leukemie heeft. Hun enige hoop is nog een kind te krijgen waarmee ze het leven van Kate kunnen redden, en dat wordt Anna. Wanneer ze elf jaar is, komt Anna in opstand en weigert ze haar beenmerg af te staan aan haar zus. De ziekte van Kate speelt een centrale rol in het gezinsleven en alle familieleden lijden hier elk op hun eigen manier onder.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Zet de tissues maar vast klaar, want My Sister's Keeper is schaamteloos sentimenteel. Het opvoeren van een ernstige terminale ziekte draagt hier natuurlijk aan bij, maar misschien klinken we nu wat te negatief. My Sister's Keeper kent namelijk veel mooie momenten, die vooral te danken zijn aan het ontwapenende spel van Abigail Breslin in de hoofdrol. Zij krijgt gelukkig steun van een uitstekende cast, met onder anderen Cameron Diaz, Alec Baldwin en Joan Cusack. Regisseur Nick Cassavetes (The Notebook) heeft al vaker met het bijltje van overdreven Hollywoodsentiment gehakt, maar op sommige momenten kan het prima door de beugel.

Cast
Naast Cameron Diaz (The Other Woman) en Abigail Breslin (Zombieland) zijn ook Alec Baldwin (Mission: Impossible - Fallout) en Jason Patric (The Lost Boys) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nick Cassavetes.

My Sister's Keeper (2009) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 23 februari om 23.25 uur te zien op SBS9. Genre: drama. Speelduur: 109 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aangrijpend filmdrama My Sister's Keeper dinsdag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier