Topper PSV - AZ live op tv

Topper PSV - AZ live op tv
Topper in midweekse speelronde 16

Sport :

Op woensdag 13 januari spelen PSV en AZ in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV heeft op knappe wijze een punt uit de wedstrijd in Amsterdam weten te slepen. In fases van de wedstrijd waren de Eindhovenaren de betere ploeg.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

AZ
AZ heeft niet een geweldige voorbereiding op deze wedstrijd. De ploeg van Pascal Jansen kwam niet verder dan 1-1 bij en tegen PEC Zwolle. "Twee onnodige punten laten liggen", volgens de coach.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN Extra. In NOS Studio Sport Eredivisie is op NPO 3 vanaf 22.55 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - AZ is woensdag 13 januari om 18.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.50 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 3 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Topper PSV - AZ live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier