Kijktips voor deze week: deze films & series zijn nieuw in week 3

Kijktips voor deze week: deze films & series zijn nieuw in week 3
Kijktips voor zaterdag 16 tot zaterdag 23 januari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases in januari 2021.

Kijktips van Gids.tv

WandaVision (15 januari)

Disney Plus


Wanda Maximoff en Vision - twee superkrachtige wezens die een middelmatig leven leiden in een slaperige voorstad - beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari WandaVision kunt streamen.

Lees hier de recensie van WandaVision seizoen 1.

Disenchantment, S3 (15 januari)

Netflix


De serie Disenchantment gaat over de rebelse prinses Bean, haar elf Elfo en haar eigen demoon, Lucy. De serie speelt zich af in Dreamland. Bean moet prinsessentaken uitvoeren, maar drinkt liever. Bekijk hier waar je Disenchantment kunt streamen.

Lees hier de recensie van Disenchantment seizoen 3.

Outside the Wire (15 januari)

Netflix


Als dronepiloot Harp weigert bevelen op te volgen, wordt hij voor straf naar een levensgevaarlijke militaire zone gestuurd. Daar gaat hij aan het werk voor Leo. Samen moeten ze op zoek naar een zogeheten doomsday device, om te voorkomen dat hun tegenstanders de hele wereld opblazen. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari Outside the Wire kunt kijken.

Lees hier dit weekend de recensie van Outside the Wire.

Dawson's Creek, S1-6 (15 januari)

Netflix


De serie volgt de levens van Dawson, Joey, Pacey en Jen, terwijl ze van tieners tot jongvolwassenen opgroeien in het kleine kustdorpje Capeside in Massachusetts. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari Dawson's Creek kunt streamen.

Dope (15 januari)

Videoland


Malcolm is een nerd wonend in de The Bottoms, een ruwe buurt gelegen in Inglewood, Los Angeles. Tussen de drugsdealers en bende oorlogen probeert Malcolm vooral zijn examens te halen en z'n collegeaanvragen te voldoen, met een droom om ooit naar Harvard te gaan. Lees hier waar je Dope kunt kijken.

One Night in Miami (15 januari)

Prime Video


In de nasleep van Cassius Clays nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen. Lees hier waar je vanaf 15 januari One Night in Miami kunt kijken.

James May: Oh Cook! (15 januari)

Prime Video


In de serie zal James de kijkers laten zien dat als je een paar dingen redelijk goed kunt koken, je eigenlijk alles kunt koken. Zo probeert James een selectie van de zestig recepten te maken die hij ook heeft moeten maken voor zijn komende kookboek. Bekijk hier waar je James May: Oh Cook! kunt streamen.

Servant, S2 (15 januari)

Apple TV+


Het verhaal volgt een jong koppel uit Philadelphia dat in diepe rouw is nadat een vreselijke tragedie de uiteenlopende basis van hun huwelijk op zijn kop zet. Hun relatie komt hierdoor op een onverwachte manier onder druk te staan. Bekijk hier waar je Servant kunt streamen.

Birdman (16 januari)

Videoland


Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Lees hier waar je Birdman kunt kijken.

Bonding, S2 (16 januari)

Netflix


Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar 'gay best friend' van de middelbare school in als haar assistent. Bekijk hier waar je Bonding kunt streamen.

Paradise Drifters (20 januari)

Videoland


De jong volwassenen Lorenzo, Chloe en Yousef staan op straat wanneer het vangnet van de Jeugdzorg wegvalt. Noodgedwongen beginnen ze aan een reis naar het zuiden van Europa die moet leiden naar een beter leven. Het wordt een overlevingstocht op zoek naar verbinding en geborgenheid. Lees hier waar je Paradise Drifters kunt kijken.

The Minister, S1 (20 januari)

Ziggo Movies & Series (X)L


Het drama volgt Benedikt Ríkardsson, een politicus die de nieuwe leider van IJsland is geworden, maar ondertussen zijn bipolaire stoornis voor de wereld verborgen houdt. Sommige mensen bestempelen hem als een onorthodoxe radicaal, maar zelf noemt hij zich een goudeerlijke burger. Zijn standpunten bezorgen hem de steun van de grote massa, waardoor het politieke establishment omver wordt geblazen. Bekijk hier waar je The Minister kunt streamen.

Dix Pour Cent, S4 (21 januari)

Netflix


Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Hun cliënten spelen in films en soapseries, maar binnen het bedrijf lijkt het vaak ook net een soapserie. Bekijk hier waar je vanaf 21 januari Dix Pour Cent kunt streamen.

Riverdale, S5 (wekelijks, 21 januari)

Netflix


Betty, Jughead, Veronica en Archie kiezen allemaal een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

C.B. Strike, S2 (21 januari)

Ziggo Movies & Series (X)L


Cormoran Strike, een oorlogsveteraan die tijdens zijn diensttijd een been verloor en inmiddels in Londen werkt als privédetective. Hij probeert zaken waar de politie zich geen raad mee weet op te lossen en krijgt hulp van zijn assistente Robin Ellacott. Bekijk hier waar je C.B. Strike kunt streamen.

Fate: The Winx Saga, S1 (22 januari)

Netflix


vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld. Daar leren ze hun magische krachten optimaal te gebruiken, terwijl ze ondertussen kampen met liefdesontwikkelingen, rivaliteit en de monsters die hun bestaan bedreigen. Lees hier waar je vanaf 22 januari Fate: The Winx Saga kunt kijken.

The White Tiger (22 januari)

Netflix


Balram schopt het tot chauffeur van de zeer rijke Ashok en diens vrouw Pinky Madam die hij zo goed als hij kan dient, zoals hem door de maatschappij wordt opgelegd. Maar wanneer hij verraden wordt, beseft hij hoe ver de hogere kaste wil gaan om zichzelf te beschermen. Lees hier waar je The White Tiger kunt kijken.

I Still Believe (22 januari)

Netflix


Het verhaal gaat over de rockster Jeremy Camp. Hij leidt een christelijk leven samen met zijn vrouw Melissa. Wanneer zij niet veel later komt te overlijden moet hij een zwaar verdriet verwerken dat hij meeneemt in zijn eerste liedjes. In zijn rouw verliest hij evenwel nooit de hoop in zijn geloof. Lees hier waar je I Still Believe kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van I Still Believe.

The Book of Life (22 januari)

Disney Plus


Manolo is een jongen die twijfelt of hij zijn hart zal volgen of zal voldoen aan de verwachtingen van zijn familie. Voordat hij een van die paden kiest begint hij aan een avontuur dat hem door drie wonderbaarlijke werelden zal leiden, waarbij hij zijn grootste angsten onder ogen zal moeten zien. Lees hier waar je The Book of Life kunt kijken.

Star Trek: Lower Decks (22 januari)

Prime Video


De animatieserie speelt zich af in het jaar 2380 en volgt de bemanning van een van de minst belangrijke schepen binnen de Starfleet: de U.S.S. Cerritos. De vele crewleden proberen hun werk en hun sociale levens te balanceren, terwijl het schip regelmatig wordt opgeschrikt door vreemde verschijnselen. Lees hier waar je vanaf 22 januari Star Trek: Lower Decks kunt streamen.

Django Unchained (22 januari)

Videoland


Met deze ode aan de spaghettiwestern levert een Tarantino een memorabele toevoeging aan zijn oeuvre af, die helaas te lang is geworden voor zijn eigen bestwil. De avontuurlijke schelmenhumor van twee premiejagers, staat in schril contrast met het mensonterende geweld van de slavernij. Lees hier waar je Django Unchained kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktips voor deze week: deze films & series zijn nieuw in week 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier