Maandag bij Jinek: Jack van Gelder over nieuw programma 'Marble Mania'

Maandag bij Jinek: Jack van Gelder over nieuw programma 'Marble Mania'
De gasten van maandag 18 januari

Kijktip :

Vanaf donderdag 21 januari is er een nieuw programma te zien waarbij alles draait om knikkers. Jack van Gelder schuift aan bij Jinek om te vertellen over zijn rol als knikkercommentator bij Marble Mania. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 18 januari

  • Zojuist werd bekend dat Lilianne Ploumen door de Partij van de Arbeid is voorgedragen als nieuwe lijsttrekker. Ze volgt hiermee Lodewijk Asscher op, die vorige week opstapte vanwege zijn rol in de toeslagenaffaire. Vanavond schuift Ploumen aan bij Jinek.
  • Tot de lente zit Nederland mogelijk vast aan lockdown-maatregelen. Dat blijkt uit het nieuwe OMT-advies. Nu de Britse variant in Nederland zijn opmars maakt, zijn er extra maatregelen nodig om het virus in te dammen. Een avondklok of reisbeperkingen liggen nog steeds op tafel en naar verwachting wordt daar eind deze week een besluit over genomen. OMT-leden Ann Vossen, Károly Illy en politiek verslaggever Floor Bremer schuiven aan.
  • Op YouTube zijn knikkerraces razend populair. Geïnspireerd door deze ‘marble runs’ is er vanaf donderdag het nieuwe tv-format ‘Marble Mania’, knikkerraces op de meest spectaculaire banen. Presentator Winston Gerschtanowitz schuift aan, samen met knikkercommentator Jack van Gelder.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Jinek: Jack van Gelder over nieuw programma 'Marble Mania' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier