Vanavond op tv: The Resident seizoen 4, nieuwe reeks Het geheim van de meester

Vanavond op tv: The Resident seizoen 4, nieuwe reeks Het geheim van de meester
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 januari

Kijktip :

De coronacrisis houdt inmiddels al zo lang aan dat we de gevolgen ervan ook gaan zien in dramaseries. Zo staat de eerste aflevering van het vierde seizoen van ziekenhuisserie The Resident in het teken van de pandemie. Verder onder meer een nieuw seizoen van Het geheim van de meester. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Resident seizoen 4

FOX
20:10 uur

Vanavond start het vierde seizoen van de Amerikaanse drama- en ziekenhuisserie The Resident. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bereiden Conrad en Nic zich voor op hun trouwdag. Flashbacks naar het begin van de coronacrisis tonen de heldendaden van de doktoren en de tol die het virus bij Chastain Memorial heeft geëist.


Terug: Het geheim van de meester

NPO 2
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Het geheim van de meester, waarin een team van professionals werken van Nederlands grootste kunstenaars reconstrueren door precies te doen wat de meester ooit ook deed. In de eerste aflevering duiken ze in Het Melkmeisje van Vermeer. Het team ontdekt een handige perspectieftruc, een verdwenen wasmand en een dramatisch einde voor de schilder zelf.


Actiefilm: The Bourne Ultimatum

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de fantastische actiefilm The Bourne Ultimatum te zien. Jason Bourne probeert de laatste mysteries uit zijn verleden te ontrafelen, maar na een schietpartij in Moskou, wordt hij achterna gezeten door een nieuwe generatie van getrainde moordmachines. Om te weten te komen wie hij was, moet Bourne de hele wereld rond, terwijl hij zijn belagers afschudt en de arendsogen van de spionagesatellieten probeert te ontwijken.


Docu: #thisisegypt2

NPO 2
22:35 uur

Kun je houden van een dictatuur? Nou nee, maar de Vlaamse arabist Ruth Vandewalle wil na een verblijf van meer dan tien jaar desondanks niet weg uit Egypte. Tien jaar na Tahrir gaat ze in de documentaire #thisisegypt2 op zoek naar antwoorden bij haar Egyptische generatiegenoten. Hun oplossing: creëer je eigen werkelijkheid. Een documentaire over aanpassen, omdenken en negeren, in een land waar 'gewoon je ding doen' tot kunst is verheven.


Tv-première: Fathers & Daughters

NET 5
22:35 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van Fathers & Daughters te zien, met onder anderen Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul, Diane Kruger, Octavia Spencer en Jane Fonda. Jake Davis, een bekroonde schrijver en weduwnaar, worstelt met een mentale ziekte terwijl hij zijn vijfjarige dochter Katie probeert op te voeden. Vijfentwintig jaar later kampt de dertigjarige Katie nog steeds met haar moeilijke jeugd.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: The Resident seizoen 4, nieuwe reeks Het geheim van de meester of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV